torsdag 10 januari 2013

Första dagen på dagis

Idag har Oliver gjort sin första dag på Dagis, eller förskola menar jag, man får ju inte säga dagis längre...  Det är tre dagar inskolning, torsdag och fredag denna veckan och måndag nästa vecka. Idag har Mikael varit med hela dagen och i morgon skall jag vara med Oliver hela dagen och även på måndag.

Det gör ont i hjärtat att lämna iväg honom till "okända" människor och så ska våran lilla, lilla sötkille klara sig själv där bland alla nya ansikten! Utan mamma och pappa! Han som tom är blyg för farmor och farfar och mormor och morfar ibland. Hur skall detta gå?

Men förhoppningsvis så är det mest mamma och pappa som tycker det är jobbigt. Oliver tycker nog mest att det är roligt med nya leksaker och nya kompisar.
Och som det ser ut just nu på jobbfronten för mig så kommer han inte gå på förskolan så många timmar per vecka så det blir i alla fall en mjuk omställning för alla. 

Idag har han i alla fall käkat blodpudding till lunch och grus i sandlådan =)


2 kommentarer:

  1. Finaste lille oliver! Kommer gå jättebra på förskolan. Tror det är som du skriver jobbigast för föräldrarna, barn är så anpassningsbara.

    SvaraRadera
  2. Lille vännen! Det kommer gå bra!

    SvaraRadera