lördag 15 juni 2013

Fullt upp

Juhupp, här på sidan händer det inte mycket nu för tiden. Det händer nämligen så mycket i "verkligheten" just nu så tiden för bloggande har tagit slut =) Solen skiner ju! Måste UT! Gräsmatta klippas, blommor planteras, altan byggas, hund tränas, häst ridas, stenar klättras på, pool badas i, Bosse åkas på, semester planeras och så skall det ju hinna jobbas lite också på vardagarna... Ja ni ser ju...

Maria var på Sharepointkurs med jobbet onsdag och torsdag. Kul! Massor att göra på jobbet innan semestern så lätt stressad där men samtidigt är det väldigt roligt. Fick reda på i fredags att jag ev får åka till Marseille med jobbet i juli =) Rapportering av det europeiska solenergiprojektet "Solardays". Kul!

Olivers förskola hade sommarfest i torsdags så då fick alla föräldrar komma dit och äta korv, sjunga sånger och fika. Mysigt!

Fredag lite paus.

Lördag och söndag går jag och Lucas på hoppteknikurs på ABHK för Vappu Alatalo (Agility). Mikael och Oliver har varit hemma idag och farmor och farfar kom på besök och bjöd på köttbullar!

Lucas på kurs:
 
Set Point (avsprång) övning
 


Stilstudie set Point: Hunden sitter framför hindret. Mål: Skall hoppa mha kraft i bakbenen, inte mha av fart. Skall lägga över vikten på bakbenen i upphoppet. Över vill man se rundad rygg, lågt huvud och blick nedåt, framåt, tassar ihop. Hela övningen/hoppet skall ske med avslappnad hund.

 
Belöning direkt efteråt! Kul med matte!




 
Sitta kvar och vänta... Inte helt lätt om man heter Lucas...

 
Vappu visade olika uppbyggande övningar. (Hur man kan hjälpa hunden att bygga upp rätt muskler).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar